Google Ads-optimering

Vi ved af erfaring, at det kræver ressourcer at få det optimale ud af sin annoncering i søgemaskinerne, da det er en dynamisk annonceform, som kræver overvågning og løbende optimering. Vi tilbyder derfor at gøre arbejdet for jer. Vores eksperter laver den forudgående søgeordsanalyse, opsætter kampagner, optimerer annoncerne og sikrer, at I får mest ud af jeres ressourcer.

Når det er sagt, så kan konkurrencen være hård på de søgeord, du gerne vil rangerer højt på. Det kan skyldes, at der er mange konkurrerende virksomheder, der sælger lignende produkter som dem, du tilbyder, og som også ønsker at rangere højt på de produkt specifikke søgeord. For at få størst udbytte af din Google Ads annoncering og dit annonceringsbudget er det derfor vigtigt, at du løbende optimerer dine kampagner og retter til.

Google annoncering og Adwords

Det kræver tid, ressourcer og specialistviden at få det optimale udbytte af sine kampagner. Lad os udføre en analyse og gennemgang af af dine eksisterende Google Ads kampagner, så du kan få et overblik over, hvordan du kan få dem til at præstere bedre. Er din virksomhed helt ny i markedet, så hjælper vi med alt fra opsætning, drift, kommunikation og videre optimering.

Skab vækst gennem ROI-drevet SEO og PPC >>